onsdag 5 oktober 2011

Vilken afton!!


Nu är den fantastiska modevisningen med DRESSUP och Femminile genomförd och det gav verkligen mersmak!



Mat och dryck är uppdukat så nu är det bara att släppa in gästerna.


Det var fantastiskt kul att få stå längst fram på scenen och se de snygga modellerna komma upp en efter en.


Jag kunde bara stå där och njuta och berätta om vad de hade på sig.


Ni kan ju gissa om man var stolt när man såg dessa fina modeller i de fina kläderna.


De såg ut som om de inte gjort annat än att gå på catwalken!


Här Anders Olofsson (inte modell denna gång) och Magnus Strömberg som stod för musik, ljud och ljus. Känns priviligerat när man känner sådana här killar som man vet är proffs på det de gör!


Vi hade glädjen att få ha med Hanna Tuuri som uppträdde för oss. Hon spelade flera av sina senaste låtar och hon var otroligt duktig! Det gav lite extra krydda åt modevisningen.


Kvällens värdar, jag tillsammans med Sussie och Bettan som nu öppnat Femminile! Vad roligt vi hade!


Nog ser dom väl bra ut!


Så klart var även vinter kläder med för både honom och henne.



Intressant det där med att prata i mick... Men efter ett tag tänkte man inte på det och sen hade man nog kunnat stå där hela kvällen och berätta om sina trevliga kläder!





Även lite festkläder var med. 


Väldigt kul att Säters kommunalråd, Abbe Ronsten, ställde upp som modell! Även han såg ut som om han inte gjort annat. Nog för att han är van att stå i rampljuset men att vara mannekäng måste ändå vara lite skillnad, eller?


Tur också att man har duktiga personer runt omkring sig en sån här kväll. Bland annat fick vi hjälp med hår och make up av Jessica Jones och Malin på Salong Tea.


Snygga kavajer för både honom och henne!


Bakom scenen hade vi hjälp av Annelie Såsser som såg till att rätt person fick på sig rätt kläder på rätt sätt, en utmaning utöver det vanliga. Särskilt med tanke på att man inte har så många minuter på sig mellan varje par...





Efter modevisningen hade vi öppet i våra butiker och det tittade in en hel del människor vilket var jätte kul!

Så nu planerar vi redan för visning av vår och sommar kollektionen för det här var så himla kul! Det är också mycket lättare att få en bild av hur kläderna ser ut när man ser dem på människor så jag tycker modevisning är ett perfekt sätt att visa upp sina kläder.

Tack till alla er som kom och hjälpte till att göra detta till en super trevlig kväll! Hoppas vi ses vid nästa modevisning också!

Nu tackar jag för denna gång!


/Anna Maria






1 kommentar:

  1. Hej min vän! Oj vad jag önskar att jag kunnat vara med på er trevliga modevisning! Jag hoppas att du trivs bra med ditt "nya" liv! Kram Anna

    SvaraRadera