torsdag 13 oktober 2011

Nyinkommet!

Hej alla bloggläsare!
I dag är det en sån där riktigt härlig höstdag när det är kyligt i luften men solen skiner som bara den kan! Så här skulle hela hösten vara. 
Så, bara för att det är kyligt ute så ska man inte vara rädd för att ha kjol på sig. Nyinkommet är denna söta kjol från Boomerang i smal, smalspårig manchester. Tänk denna med ett par lite tjockare strumpbyxor i passande färg, snyggt!

Tröjan är också ny och även den från Boomerang. Den är sandfärgad  och materialet är en blandning av lammull och angora.


Här en riktigt snygg cardigan till honom i bomull/ull. Jag tycker den är super fin ihop med ett par chinos men den funkar såklart bra ihop med jeans också.


Ytterligare en tjockare tröja till mannen som är lite frusen eller bara vill vara snygg helt enkelt! Denna passar också utmärkt till mörkare höstchinos eller till ett par jeans.



Klassiska lammulls tröjor från Boomerang i ljusgrått, marinblått och en läcker grön färg. Passar i de flesta sammanhang och till de flesta åldrar!

På damsidan har det kommit ett par jätte fina bruna manchester byxor i smalspårig manchester. De är i samma modell som jeansen jag har sedan tidigare på damsidan.
Dom här är superfina tycker jag och färgen passar perfekt nu till hösten.




Jätte mysig svart, längre kofta till henne med armpatches och snörning i midjan.



Den perfekta höstjackan till honom! Har ett regnrocksliknande material med manchester på insidan av kragen.


Sen har jag fått in vad måste vara en av de snyggaste kavajerna i höst! Från SAND kommer denna kavaj som går i mörkblått och bland annat består av ull.


I och med att det är ull i den så får den en mjuk yta vilket gör att du lätt kan ha den här nästan som en höst jacka. Läckert att ha både skjorta och till exempel lammullströja under och över kavajen toppar man med en snygg sjal.

Naturligtvis har den flera läckra detaljer som dessa knappar i olika färger...
...synliga sömmar...

och näsduken i bröstfickan som faktiskt är fastsydd så vill man inte ha den så petar man bara ner den i fickan och känner man för att vara lite "wild and crazy" så drar man upp den lite lätt! Party!


Glöm nu inte att den där vinterjackan du letar efter kanske finns hos just DRESSUP!

Dunjacka MAN Boomerang

Dunjacka DAM från Boomerang
Kappa DAM Boomerang

Vinterjacka Man från SAND



Nej, nu ska jag spana vidare efter produkter från DAY Home som jag tycker kan vara ett perfekt komplement till kläderna. Kika in på deras hemsida, www.day.dk och klicka på DAY Home så får ni se några riktigt trevliga saker!



Ha en skön fortsättning på veckan!

/Anna Maria



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar